Gearbest – sağlam ve güvenilir mi? Bu konudaki görüşleriniz nedir?

Gearbest perakende satın alımlarla alakalı işlemler yapmanıza imkan veren online bir alışveriş platformudur.

Gearbest

Satılan hizmetler esasen çeşitli türde elektronik aletlerdir fakat kıyafet, oyuncak ve ev ve bahçe aksesuarları da web sitesinde bulunabilir. Platform aynı zamanda satın alınan tüm ürünlerin tüm dünyaya ücretsiz gönderimi ile de tanınır.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Gearbest - güvenilir mi:

  1. Bu mağaza hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Gerçekten benzer öğeleri yerel mağazalardan satın almaktan ucuza geliyor mu? Merak ediyorum çünkü birkaç kişi bu siteyi bana tavsiye etti fakat ben hala emin değilim. Bir süredir bu web siteden alışveriş yapmış biri bana görüşünü bildirebilir mi? İyi mi?

  2. Bence site iyi çünkü ücretsiz kargo sunuyor. Ayrıca yabancı fiyatlar konusunda da endişe etmene gerek yok çünkü fiyatları benim yerel mağazalarıma göre kesinlikle daha düşük fakat yine de mağaza indirimleri gibi istisnalar da mevcut.

  3. Kimse bu siteden alışveriş yaptı mı? Fiyatlar doğru mu? Ücretsiz kargo gerçek mi yoksa aldatmaca mı? Bu konuda bir şeyler bilen biri yanıtlayabilir mi?

  4. Ben bu web siteden bir şeyler aldım ve kargo belirttikleri gibi ücretsizdi fakat belirtmeliyim ki kötü bir tecrübe yaşadım. Bir ay önce bir telefon aldım ve ne telefon ulaştı ne de teslimat hakkında herhangi bir bilgi. Başka bir ülkeden gönderiliyor olduğunu anlıyorum fakat bundan çok daha hızlı teslim edileceği yazıyordu, buna ne oldu?

  5. Sakin ol. Teslimat 25 iş gününe kadar gerçekleşebilir. Unutma ki söz konusu olan iş günü, yani teslimat aslında bir aydan fazla sürebilir.

  6. Peki ya satın alım prosedürü? Bir hesap falan oluşturmak gerekiyor mu?

  7. Bence diğer birçok online mağaza gibi kaydolmalısın.

  8. Peki ya fiyatlar? Bu kadar beklemeye değer mi? Bir tablet almak istiyorum ve Gearbest bunlardan birini yaklaşık 900 zł ‘a sattığını belirtiyor. Yerel mağazalarımda bulduğum normal en ucuz fiyat 1200 zł, bu yüzden ne yapacağımı merak ediyorum. Ekipmanın iyi olacağından emin misiniz? Ya bozulursa? Böyle bir alım iade edilebilir mi? Peki ya şikayetler? 300 zł farkın sıkıntıya değeceğinden emin değilim. Ya öğe hasarlı teslim edilirse? Ürünü iade etmek veya paramı geri almak muhtemelen çok zaman alacak. Bu web sitesinden aldığı ürünün hasarlı ulaşması gibi bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu?

  9. Ben böyle bir durumla karşılaştım ve süreç köşedeki mağazadan aldığım ürünü iade etmekten yalnızca biraz daha zordu. Benim tecrübemde web site satın alım garantisi ve yedek bir ürünün bana ulaşma süresi, ürünü yerel bir mağazadan almış olmam durumunda gerekenle aynıydı. Yalnızca iki hafta beklemem gerekti. Fakat bu senin tercihin. Bana göre 300 zł büyük bir fark fakat bu senin için az bir miktar olabilir, yani sana kalmış.

  10. Bu web sitesi için kuponlar mevcut mu? Nasıl olduğunu bilirsiniz. Ben her zaman biraz daha ucuzunu ararım. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? ?

  11. Gümrük vergilerini ödemekle ilgili bir sorun yok mu? Bir keresinde Çin’den saçma bir çanta almıştım ve gümrükte durduruldum. Şans eseri fazladan ücret ödemem gerekmedi fakat bu işin biraz kazançsız olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

  12. Bu siteyi daha önce kullanmış olan insanların daha fazla görüş ve yorumunu nereden okuyabilirim? Bir yerlerde bu konudan daha fazla bahseden bir forum var mı?

  13. Xiaomi’den ürünler sattıklarını görüyorum. Bizim piyasamızda çok popüler olmadıklarını biliyorum fakat görünüşe göre oldukça iyiler.

  14. Beyler? ? Bu yalnızca erkeklere özgü bir web sitesi mi? Ben de ürünlerin sevk edilmesinin gerçekte ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum? Birisi iki haftalık takvimde herhangi bir tavsiye verebilir mi?

  15. Minyatür bir 3D yazıcı satın alma arzusundayım (kızım sürekli internette bu ürüne bakmamdan artık sıkıldı). Gearbest’te birilerinin oldukça ilgi çekici fiyatlara bu ürünü sattığını gördüm. Sorum şu, bunu bu siteden almaya değer mi? Biri bana bu konuda tavsiyede bulunabilir mi? Soruyorum çünkü bu konuda tamamen cahilim. Biri yardımcı olabilir mi?

  16. Böyle bir servisten laptop alma konusunda ne düşünüyorsunuz? Güvenli mi? Fiyatlar ilgi çekici fakat dünyanın öbür ucundan pahalı ürünleri ihraç etmekten biraz korkuyorum

  17. Gearbest ten alışveriş yapmayı düşünüyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum sizce alsam mi almasam mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir