G2A – güvenli bir servis mi? Görüşleriniz ve yorumlarınız. 2024 öncesi indirim kodu.

G2A şu anda, temel olarak ikincil piyasadan oyun satan dünyanın en büyük online portallarından biri olsa da direkt olarak portaldan veya kendi listelerini orada yayınlayabilen bireysel kullanıcılarından gelen orijinal oyun anahtarları da sunmaktadır.

G2A

Portal ilk olarak uluslararasıdır ve bu sebeple dünyanın farklı bölgeleri için tasarlanmış, Xbox veya PlayStation gibi konsolların kullanımı ile ilgili abonelikler de dahil, oyunlar satar. Uluslararası ölçekteki bu web sitesi yıllardır piyasada ve yalnızca bilgisayarlar için değil ayrıca konsollar için de oyunlar sunmaktadır. Burada herkes sıklıkla, sınırlı süre veya sınırlı sayıda anahtar için özel teklifler bulabilir.

G2A portalı piyasadaki en düşük oyun fiyatlarını garanti eder ve zaman zaman kullanıcılar, satın alımlarında daha fazla indirim sağlayan indirim kuponlarından da faydalanabilirler. Promosyon kuponlarının dışında, portal tarafından yayıncılardan oyun anahtarlarının toptan alımlarında da düşük fiyatlar garanti edilmektedir. Aynı zamanda kullanıcıların kendisi tarafından da ikinci el oyunlar daha uygun olması beklenen fiyatlarla satılmaktadır.

Oyun anahtarlarıyla bir online portal olarak G2A, müşterilerine satın alımları sırasında en üst güvenliği sunmaya gayret etmekte ve bu durum bir dizi ek seçenek aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Hepsinden önce, oyun anahtarı satıcıları, alıcılar ve hizmet kullanıcıları tarafından değerlendirilebilmektedir. Bu sistem, kullanıcıların iyi bir şöhrete sahip olmayan satıcılardan kaçınma imkanı sunar ki bunların sundukları anahtarların çalıntı olması açısından nispeten yüksek bir risk mevcuttur.

Ek koruma G2A Shield tarafından sunulur – portal tarafından devreye alınmış ve işlemler için isteğe bağlı güvenlik önlemlerini barındıran bir servistir. Ek bir ücret karşılığında web sitesinden online oyun alan kişi, anahtarla alakalı bir problem durumunda oyuna ödenen miktarın tam iadesini veya G2A tarafından sağlanan ve daha fazla probleme sebep olmayacak orijinal ve yasal bir oyun anahtarı garanti eden bir sigorta ekleyebilir.

Web sitesi internette oldukça popülerdir; güncel, iyi bilinen oyunların ve aynı zamanda halen piyasada büyük ilgi toplayan daha eski üretimlerin birçoğunu satar. Portal kullanıcıları için düzenli olarak mevcut indirim kodunu kullanmak oyunları daha uygun fiyatlara almak için tek yöntem değildir. Tekliflerin büyük bir kısmı oyun anahtarlarının kullanıcıların kendisi tarafından özel olarak satımını içerir. G2A, sitedeki mevcut listelerin çoğunu sürekli olarak izlemeye çabalar ki böylece alıcılar yasa dışı dağıtımlardan oyun anahtarı satın aldıkları korkusunu yaşamazlar.

Uluslararası bir portal olarak web sitesi, alışverişi kolaylaştıran, birçok dilde kullanıma açıktır. Sipariş süreci istenen oyunun bulunması, sanal alışveriş arabasının doldurulması ve satın alımın tamamlanmasını içerir.

İşlemler kayıtlıdır ki bu da alıcılara ek bir koruma sağlar. Aynı zamanda G2A birçok ödeme yöntemi sunar, böylece portalı kullanmak her zaman kredi kartı gerektirmez. Portal bir oyun yayıncısı olmaktan ziyade dağıtıcılardan dijital sürümlerin satılması için bir aracıdır.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

G2A - güvenilir mi:

  1. Daha ucuz, şaka yapıyor olmalısınız… olduklarından daha pahalılar ve hiçbir şey elde edemiyorsun. G2A’nin var olması güzel çünkü bir miktar para tasarruf edebiliyorsun, buradan sıkça alışveriş yapıyorum.

  2. Yakında bu site yüzünden batacağım. Her gün kontrol ediyorum ve ne zaman bir oyun için değerli bir parça görsem hemen sipariş ediyorum …

  3. Müşteri korumasının gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim ve kesinlikle tavsiye ederim. 4 zl çok büyük bir miktar değil gerçekten. Bir süre önce bir oyun anahtarı aldım ve ne yazık ki satıcının bana gönderdiği anahtar çalışmadı. Daha az umursayamazdı herhalde. Belki iki gün geçtikten sonra G2A bana çalışan yeni bir kod gönderdi ve bu tamamen bu garantiden ötürüydü. Shield koruması oldukça kullanışlı. Satıcının mükemmel yorumları vardı fakat yine de yüzüne gözüne bulaştırdı.

  4. Eğer bir kişi bilgisayar oyunu delisiyse, oyun almak için daha iyi bir yer mevcut değil. Konsol oyuncuları da mutlu olacaktır.

  5. Bu portalı daha önce duymamış olmam oldukça gülünç ve oyunlara tonlarca para israf etmişim.

  6. Uluslararası oyun anahtarı hizmetleri G2A’nın oldukça gerisinde, bu çok daha ucuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir