Banggood – bir Çin alışveriş devidir. Sağlam ve güvenilir bir web site midir?

Banggood, online alışveriş alanında çalışan bir şirkettir. Mağaza televizyon, radyo ve elektrikli ev aletlerinden kıyafet ve ayakkabılara kadar çeşitli ürünler sunmaktadır.

banggood-website
Banggood

Banggood, 2004 yılında kurulmuştur. Başlangıçta şirket bilgisayar yazılım araştırması ve bunların geliştirilmesi, elektronik cihaz ve ekipmanların satışı ile uğraşmaktaydı. Bir süre sonra şirket, aktivitelerini genişletti ve genel bir online mağazaya dönüştü.

Şirketin, 1000 kişinin (yöneticiler ve büro memurları) üzerinde çalışanın bulunduğu merkezi Guangzhou’da yer almaktadır. Şirketin aynı zamanda Hong Kong, Shenzhen, Hangzhou, ve Yiwu’da olmak üzere dört şubesi bulunmaktadır.

Banggood.com farklı türlerden, Apple aksesuarları, cep telefonları, elektronikler, oyuncaklar, lambalar, kıyafetler, güzellik, takı, saatler, bilgisayarlar vb. gibi kategorilere bölünmüş, 70 binin üzerinde ürüne sahiptir.

Şirket, mümkün olduğunca fazla müşteriye ulaşabilmek için sunularını sürekli olarak genişletmektedir. Potansiyel müşterilerle daha iyi bir iletişim sağlamak için şirket sosyal ağ sitelerinde profillerini oluşturmak adına yatırımlar gerçekleştirdi. Örneğin, bir kişi şirketi en ilgi çekici tekliflerin sunulduğu YouTube’da şu kanalda bulabilir https://www.youtube.com/user/BanggoodTV.

Şirket aynı zamanda Facebook’ta da bulunabilir https://www.facebook.com/banggood. Firmanın Twitter ve Instagram üzerinde de hesapları vardır.

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3]

Banggood - güvenilir mi:

    1. Ben aldım baya şey aldım bunun üstüne müşteri hizmetleri var. Çok iyi site beklediğinden kısa gelir.

  1. Ben bir telefon aldım ve biraz uzun süre bekledin (bir aydan fazla).

  2. Biri ödemenin nasıl olduğu konusunda bilgi verebilir mi? Görebildiğim kadarıyla fiyatlar dolar olarak verilmiş.

    1. oradan para kurunu değiştirebiliyorsun try yap

  3. Bir şikayette bulunmak istiyorsanız bunu çabucak yapmanız gerektiği doğru mu? Belki üç gün içinde? Eğer bu doğruysa hiç adil değil …

  4. Bir yerlerde şikayeti daha sonra yaparsan bunu görmezden geldiklerini okumuştum. Bu hiç hoş olmaz çünkü bazen insanların ne aldıklarını hemen kontrol edecek zamanları olmayabiliyor. Peki ya başka biri sen tatildeyken paketi senin adına teslim alırsa? Uzun lafın kısası – bu kazık atmak …

  5. Teslimat için ne kadar beklenmeli?

  6. Bu değişir. Birkaç ıvır zıvır sipariş ettiğimde bir haftada ulaşmıştı fakat en uzun bekleyişim bir buçuk aydı, yani bu büyük bir fark. Asıl enteresan olan, bu tesadüf mü yoksa gerçekten durum bundan mı ibaret bilmiyorum fakat, küçük bir şeyler sipariş ettiğimde iki hafta içinde ulaşmasına karşın konu büyük şeylere geldiğinde bir ay kadar beklemem gerekiyor. Bu durum benim açımdan oldukça enteresan.

  7. Tüm ürünler için kargo ücretsiz mi?

  8. Aslında bunu kontrol etmelisiniz. Eğer “ücretsiz kargo” bilgisi yoksa, sıçtınız. Bazen teslimat tüm alışverişinizden daha fazla tutabiliyor. Bu yüzden kontrol etseniz iyi olur.

  9. Gördüğüm kadarıyla indirim kuponları seçeneği mağazada mevcut, peki bundan ne haber?

  10. Kuponlar mevcut fakat bunlar yalnızca indirimli ürünlerle kullanılabilir ki bunu da bulması oldukça zor. Kodları nereden alıyorsunuz? Haber bülteninden. Genelde ör. %10 indirim kuponu gibi kodları içeren e-postalar gönderiyorlar. Fakat dürüst olmak gerekirse, kodu kullanmak yerine mağazada indirimi beklemek bazen daha iyi olabiliyor. Tabi size kalmış.

  11. bangood dan aldığınız bir üründe sıkıntı yaşadınız mı

  12. elbise bedenleri türk bedenine göre çok küçük. büyük beden istiyoruz
    .

  13. kredi kartı ödemesinde sitenin güvenliği yok gözüküyor. http siyah oluyor.

  14. Ben Giyilebilir dövme sipariş ettim kaç günde gelir

  15. İyi bir site miçi illa kart ile ödeme yapmkmı zorunlu

  16. Güvenilir bir sitemi yani alınan eşyalar görseldeki gibimi

  17. Arkadaşlar nen 18 gün oldu dabıl teyip ve dron aldım 18 ve 30 iş günu diyor halen gelmedi neden boyle uzun süruýor sizce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir